az emlékek helye

szilveszter

2010. január 01. - dé06

a tavaly szilveszter sem volt rossz, bár szerintem azt csak zsina és fire miatt élveztem. azóta teljesen megváltozott körülöttem szinte minden. meg körülöttük is persze... a lényeg, hogy ez a tegnapi buli kiütötte az összes eddigit... életem legjobb szilveszter estéje illetve éjszakája volt!

5 órakkor kezdődött minden. feljött viktor. kamoztunk sinkóval meg denyóékkal. online ivás volt. még "koccintottunk" is. :D levertünk pár kört, ittunk egyet anyával is... készülgettem kicsit és mentünk dórihoz a villamosmegállóba (sinkósdóri). szegényt olyan szinten lerongáltuk, amíg leértünk a centrumhoz... az este szállóigéje is ekkor keletkezett, ami a "lájkolom" volt. megérkezett sinkó, aki nem késett... durva! üvöltöztünk meg táncoltunk a megállóban. nagyon nagy volt. a buszon találkoztunk még jó pár arccal, akik ugyanabba a buliba mentek, ahova mi is. később odajött pár ilyen tipikus falusi srác, hogy nem-e tudjuk merre van az eastside... vagy tízszer boldog új évet meg jó bulit kívántak. leszálltunk a buszról, jött még egy csaj, kicsit később pedig denyó, danika meg ági is csatlakozott. elsétáltunk a házig. viktor meg sinkó végig kiabáltak. überelték saját magukat. tetszett.

miután bementünk egyből el is kezdtünk inni. norcsi megdícsérte a keveréseim, én meg totál büszke voltam magamra. szerintem ketten fejenként megittunk vagy 30 viszikólát... fincsi volt. volt, amikor két percenként kevertem. egy jó ideig csak viktor, sinkó és én táncoltunk... de mi úgy pengettük, hogy ajaj. szartunk le mindent meg mindenkit. ezt nagyon szeretem bennetek. fél 10kor ittam denyóval egy paprika pálinkát... hát full józan voltam még, de szinte egyből felmentem hányni... nem hánytam végül, de durva 5 percet éltem át a fürdőben... :D zsuzsidrága nem sokkal később ki is ütötte magát fullra, amit sajnálok, mert kimaradt a jóból... viktor meg sinkó kitalálták az instant zseb dopemant... amit felkell oldani vízzel, egy nagy üvöltéssel előjön, szív egy csíkot, miközben várja  a két nőt... és vesz 6 üveg pezsgőt. hülyééék. :D

volt pár jófej srác. a nevüket nem tudtam megjegyezni, de rendesek voltak meg lehetett velük inni. mondták is, hogy mekkora fész vagyok. az osztálytársaimon kívül norcsival voltam sokat... ölelés. :) cry me a rivert énekeltem mindenkinek... annak részegen is tökéletesen megy a szövege. volt két csomag konfettim... meg sinkó talált még egy nagy zacskóval. szanaszét szórtam az összeset... zsír volt. itattam mindenkit. egy percig nem hagytam, hogy valaki pia nélkül legyen. flórával is beszélgettem kicsit. alegjobbcsajaszilveszteribulin. :) éjfél előtt eltörtem egy üveg, bontatlan pezsgőt... viktor röhögött, norcsi lebalfaszozott én meg kiabáltam egy JAJ-t! aztán ott hagytuk... :D majd eljött az éjfél... kimentünk a ház elé, durrangattuk a pezsgőket és kb úgy locsoltuk meg öntöttük egymásra és egymás szájába, mint a filmeken... hihetetlen volt basszus... a polomból csavarni lehetett volna a pezsgőt... óriási fless volt az a pár perc... utána az egyik gyerek nagy flegmán megkérdezte, hogy én locsoltam-e le... lecsicskítottam a faszba... nem is láttam többet hehehe... ezek után még ittunk és táncoltunk csomót... sinkóval nagyon eresztettük... meg viktorral is egy darabig... meg dórival, ágival és bogival is... lájkoltam.

sajna hamar hazakellett jönnünk, már 3ra itthon voltam... hazafelé volt két köcsög gyerek is, akik keménykedtek... legszívesebben szétbasztam volna mindkettőt... ági nyugtatott le minket... úgy fejeztük be ezt az évet, ahogyan élünk már jó ideje... boldogan, vidáman, ittasan és a legfontosabb... EGYÜTT! nagyon jól éreztem magam veletek. sok ilyet még!

csináltam 7 videot és van 123 kép is... válogattam nektek néhányat. nézzétek! :)

képek: http://www.flickr.com/photos/davidhungary

és az egyik video: klikk.

süti beállítások módosítása